HTML

Múlt évi modellek

Néhány szett múlt évi illetve bemutató vagy tesztmodell eladó magánforgalomban.

IMG_6343kis 200.jpg

zsibvasar.hu 15900 Ft
jofogas.hu 15900 Ft
ebay.de 59 EUR

Facebook

Elérhetőség

info@sun-pool-heating.com

Szívesen adunk információt, telepítési tanácsokat e-mailen

vagy az alábbi telefonszámon is vagy Skypon:

+36705323365

A termék működés közben

Pécsett megtekinthető

előzetes időpontegyeztetés után.

Skype Me™!

Keret készítése

Egyszerű keret készítése Solar"Magic"Carpet-hez

A szerelési leíráshoz kattintson a képre.

A keret segítségével könnyen lehet falra, kerítésre szerelni, vagy a keretre támaszt szerelve a nap irányába forgatni, így növelve a hatásfokot.

Solárvezérlők

Termékünkhöz ajánljuk a Dialcomp által forgalmazott hőkülönbségkapcsolókat.

13470 Ft+áfa ártól,+1425 Ft szállítási díj.

A terméket más cég forgalmazza, így az ár változhat!

 

Cég honlapja

Megrendelő email

-----------------------

 Csodazsák medencevízszűrő.

Csodazsák

Feedjit

Solar Magic Carpet II kit medencefűtés

2014.06.12. 08:41 :: HonlapCentrum

Solar"Magic"Carpet II kit.

Vásárolja meg a webshopban!

Állandó mennyiségi kedvezmény 2-4-6 %

Véleményeket itt olvashat a termék vásárlóitól!

Fűtse a medencéje vizét napenergiával, végre elérhető áron.

legolcsóbb megoldást kínáljuk ehhez, egy egyszerű de nagyszerű, új konstrukciójú szolárszőnyeggel.

Csomag mérete: 36cmx31cmx12cm, 5,10 kg

Csomag tartalma:

 • 2db szolárszőnyeg (2x 2mx1,12m, bruttó felület 4,24
 • nettó fűtőfelület = 3,24m²
 • 1db javító szett. 2 zsák
 • 4db csőcsonk, 2 db karmantyú, 16 db kábelkötöző,
 • 1db szilikonragasztó, kezelési útmutató
 • (Minimális kiépítésre alkalmas mennyiség.)
 • (Egyes keringető-szivattyúkhoz szükség lehet plusz egy gégecsőre!)

Ennél a kitnél a vásárlónak kell a csőcsonkokat a szőnyegekbe illeszteni a mellékelt szilikonragasztóval és kábelkötözőkkel az instrukció alapján. Emiatt nem lehet azonnal üzembe helyezni a szolárszőnyegeket, meg kell várni a kötési időt, ami 4 de inkább 24 óra!

A csőcsonkok beillesztésének bemutatásához kattintson az alábbi képre:

  

Leírás:

- Felfújható peremű vagy fémvázas földfeletti kerti medencékhez illetve azok kisteljesítményű vizforgatószivattyújához lett tervezve. (max. 75 watt, 3200 liter/óra) Legutóbbi tesztek alapján nagyobb teljesítményű szivattyúkhoz is használható, amilyenek a nagyméretű felszín alatti medencék gépészetéhez tartozik, amennyiben maximum 4 szőnyeg van sorba kötve és a további szőnyegek párhuzamosan. A túlnyomást mellőzni kell a víz szőnyegek előtti leágaztatással.

- Erős, vékony fekete PVC fóliából készül, így a hőátadás a víz felé tökéletes. Sérülés esetén házilag javítható szilikonragasztó és kábelkötöző segítségével.

- 1 darab szolárszőnyeg mérete 2m x 1.12m, nettó fűtőfelülete 1,62 m².  A szolárszőnyeg teljes átfolyással működik, nincs szükség drága speciális szelepekre vagy csapokra.

- Ellenáll jégverésnek, erős szélnek, lépésálló. Könnyen tisztítható és légteleníthető.

- Olcsó, szabványos 32 mm-es PVC lefolyó-csőrendszerrel köthető a medence és a vízforgató nyomóága közé. 32 mm a keringtető szivattyúk és hozzá tartozó gégecsövek mérete is. Normál esetben nincs szükség ragasztóra vagy szorítóbilincsekre sem. A csöveket egyszerűen kihúzva egymásból a szolárszőnyeg kiköthető a  rendszerből (és eltehető), ha nincs szükség rá. 2 méteres PVC csövekkel a medencétől messzire is telepíthető mivel a sima falú csövekben sokkal jobb az áramlás, mint a gégecsövekben.

- Kezelhető méreténél fogva könnyen mozgatható, több szolárszőnyeget pedig nagy variációs lehetőséggel lehet összekötni kihasználva a medence körüli területi adottságokat. További szettekkel bővíthető.

- Telepíthető síkban fektetve, döntve kerítésre, falra vagy állványra akasztva. Sorba vagy párhuzamosan a szivattyúteljesítménynek megfelelően. A szolárszönyeg oldalain tépőzár van, amivel egymáshoz lehet őket rögzíteni, illetve a mellékelt zsákokat lehet illeszteni, a két zsákba pedig rudakat, faléceket vagy a 32 mm-es csöveket lehet bedugni és ezek segítségével felfüggeszteni. Földre fektetve viszont nincs szükség semmilyen rögzítésre.

- Egy-egy szolárszőnyeg 14 liter vizet tárol, ami elég ahhoz, hogy a nap hőjét 15-30 percig hőveszteség nélkül elnyelje. Ezért lehetőség van a vízforgatószivattyú szakaszos működtetésére, így sok áramot megtakaríthatunk. Ezt egy olcsó időkapcsoló órával elérhetjük. Szakaszos üzemnél lehetőség van 30-60 liter 40-50 fokos vizet is nyerni, amivel jakuzzit vagy kismedencében lévő vizet tudunk nagyon melegre felfűteni. A  forróvizes sérülés megelőzhető egy egyszerű átkötéssel.

- A garancia a felfújható termékekre megegyező, 6 hónap cseregarancia. Jellegéből adódóan a termék esetleges gyári hibája az első üzembe helyezésnél, illetve a maximális hőmérséklet elérésekor előjön. Ebben az esetben a hibás terméket kicseréljük, nem javítjuk. A gyártási hiba könnyen megállapítható és megkülönböztethető a túlnyomás okozta károsodástól. A termék egyszerűségénél fogva normál üzem esetén semmilyen hiba nem keletkezhet. A felhasználó által okozott károk, mint túlnyomás által okozott szakadás, kivágás vagy szúrás nem garanciaköteles. Nincsenek tartozékok sem, amik tönkremehetnének.

A termék méretezése:

 • 3,6m átmérőjű (6000 liter) medencékhez
 • 1 szett ajánlott.
 • 4,5m átmérőjű (11000 liter) medencékhez
 • 2 szett ajánlott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://medencefutes.blog.hu/api/trackback/id/tr226295617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.